Vårens medlemsträffar 2020.

ÅRSMÖTE, lördagen den 25 januari kl. 12.00 i Torpet. Underhållning av Magnus Wassenius och Brittmo Bernhardsson. Kaffe med dopp. Ingen föranmälan behövs. Alla är Välkomna!

Vårens första medlemsträff den 15 februari kl. 14.00 och då är det underhållning av våra egna förmågor, Leif och Rolf som spelar och sjunger. Då serveras det kyckling, sås och potatis. Kaffe med dopp och lotteri. Anmälan senast den 9 februari.

Lördagen den 14 mars kl. 14.00. Underhållning av Ukelirarna som spelar och sjunger. Då kommer det att serveras rostbiff eller skinka och potatissallad. Kaffe med dopp och lotteri. Anmälan senast den 7 mars.

Lördagen den 18 april kl. 14.00. Då är det dags för vårens sillsexa. Som vanligt så serveras det olika sillsorter med tillbehör. Underhållning av Bengt Åkerberg som spelar och sjunger. Kaffe med dopp och lotteri. Anmälan senast den 11 april.

Lördagen den 16 maj kl. 14.00 är det vårens sista medlemsträff. Underhållning av Tom Delano som spelar och sjunger. Då serveras det en landgång eller smörgåstårta. Kaffe med dopp och lotteri. Anmälan senast den 7 maj.

PRIS VID SAMTLIGA MEDLEMSTRÄFFAR ÄR 150:–/person. Anmälan till ovanstående medlemsträffar görs till Lisbeth Bråtemyr, tel. 0768 – 22 30 65.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *